Kovácsoltvas kapu

Kovácsoltvas kapu

Kovácsoltvas kapu, kerítés mediterrán stílusú házhoz Tovább »

Kerítésdíszek kovácsoltvasból

Kerítésdíszek kovácsoltvasból

Kovácsoltvas kerítésdísz mediterrán stílusú házhoz Tovább »

Kovácsoltvas erkélykorlát

Kovácsoltvas erkélykorlát

Kovácsoltvas erkélykorlát mediterrán stílusú házhoz Tovább »

Kovácsoltvas korlát teraszra

Kovácsoltvas korlát teraszra

Kovácsoltvas teraszkorlát mediterrán stílusú házhoz Tovább »

 

Kovácsoltvas asztal a lakásban

A konyha és az ebédlő szorosan kapcsolódik egymáshoz, gyakran előfordul, hogy ugyanaz a helyiség dupla funkcióval. Amióta Magyarországon népszerű lett az amerikai konyha, a nappali, az ebédlő és a konyha egy légtérbe került.

Így nagy vendégsereg érkezésekor a háziasszony nincs a konyhába száműzve, azonban ahhoz, hogy az egész lakásban ne terjengjen az aktuális leves, sült hús, zöldség, sült krumpli kombó illata, a tűzhely fölé szerelni kell egy rendkívül nagy teljesítményű szagelszívót. A régi nagypolgári lakásokban a konyha mindig elkülönült a vendégfogadás helyszínétől, persze ott cselédek főztek, a háziasszony pedig kizárólag a vendégeivel foglalkozott.

Ó, “boldog békeidők”, a modern világ háziasszonya cseléd nélkül oldja meg a főzést. Berendez egy gyönyörű konyhát, amely minden kényelmi funkcióval felszerelt, hiszen rövid alatt kell vacsorát készíteni a családnak. A konyhasziget fölött rézedények csillogása hívogat egy gyors főzésre, mellette pedig kovácsoltvas asztal biztosít plusz rakodó felületet. Nincs is annál kellemetlenebb, mikor egy tányért, fazekat, lábost nem tudunk hova letenni, csak topogunk vele a konyha közepén.

A képen látható kovácsoltvas asztal kerekeken gurul, így zsúrkocsiként is használható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..