Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/fittmami/kovacsoltvas-kapu.eu/html/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 836

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/fittmami/kovacsoltvas-kapu.eu/html/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 839
Kovácsoltvas és az ekletika | Kovácsoltvas kapuk, kerítések, korlátok, dísztárgyak, biztonsági rácsok kovácsoltvasból
Kovácsoltvas kapu

Kovácsoltvas kapu

Kovácsoltvas kapu, kerítés mediterrán stílusú házhoz Tovább »

Kerítésdíszek kovácsoltvasból

Kerítésdíszek kovácsoltvasból

Kovácsoltvas kerítésdísz mediterrán stílusú házhoz Tovább »

Kovácsoltvas erkélykorlát

Kovácsoltvas erkélykorlát

Kovácsoltvas erkélykorlát mediterrán stílusú házhoz Tovább »

Kovácsoltvas korlát teraszra

Kovácsoltvas korlát teraszra

Kovácsoltvas teraszkorlát mediterrán stílusú házhoz Tovább »

 

Kovácsoltvas és az ekletika

Az eklektika különféle korok, stílusok, irányzatok jegyeit vegyesen alkalmazó, önálló elemeket ritkán tartalmazó, egyediségét a válogatásban kiélő irányzat. Ez persze nem azt jelenti, hogy pusztán azért, mert nem tudunk dönteni a stílusirányzatok között, különböző korokból összehordott tárgyakkal rendezzük lakásunkat. Ezzel ugyanis nagyon mellé lehet lőni.

A kellemes környezet kialakítása érdekében két-három egymástól távoli kort vagy stílusirányzatot választhatunk, ennél több már a káosz benyomását kelti. Mivel az eklektikának nincs jellemző színvilága, a tökéletes harmónia érdekében pl. használhatunk komplementer színeket vagy egy szín különböző árnyalataiból válogassunk össze berendezési tárgyakat.

Az anyagok tekintetében is bőven van miből választanunk. Simán megfér egymás mellett a kovácsoltvas és a műanyag, a tömör fa bútorok és a hatalmas üvegfelülettel rendelkező bútorok, az egzotikus fából készült tárgyak és a vastag, nehéz drapériák. Valamilyen koncepció mentén érdemes itt is összeválogatni a tárgyakat. Amennyiben hasonló a tárgyak színvilága, nyugodtan keverjük a meleg felületűt a hideggel, a lágy, gömbölyű formákat a keményebb, férfias szögletessel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..