Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/fittmami/kovacsoltvas-kapu.eu/html/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 836

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/fittmami/kovacsoltvas-kapu.eu/html/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 839
Kovácsoltvas modern stílusban | Kovácsoltvas kapuk, kerítések, korlátok, dísztárgyak, biztonsági rácsok kovácsoltvasból
Kovácsoltvas kapu

Kovácsoltvas kapu

Kovácsoltvas kapu, kerítés mediterrán stílusú házhoz Tovább »

Kerítésdíszek kovácsoltvasból

Kerítésdíszek kovácsoltvasból

Kovácsoltvas kerítésdísz mediterrán stílusú házhoz Tovább »

Kovácsoltvas erkélykorlát

Kovácsoltvas erkélykorlát

Kovácsoltvas erkélykorlát mediterrán stílusú házhoz Tovább »

Kovácsoltvas korlát teraszra

Kovácsoltvas korlát teraszra

Kovácsoltvas teraszkorlát mediterrán stílusú házhoz Tovább »

 

Kovácsoltvas modern stílusban

Első látásra a kovácsoltvas és a modern stílus rendkívül távol áll egymástól. Bár a modern építészet gyakran alkalmaz fémet, azonban inkább a rozsdamentes acélt vagy a most rendkívül népszerű Corten-acélt helyezi előtérbe. Pedig a kevésbé míves, inkább letisztult vonalvezetésű kovácsoltvas tökéletesen beleilleszthető egy modern enteriőrbe vagy exteriőrbe.

A modern belsőtérben leginkább egy díszítéstől mentes kovácsoltvas lépcsőkorlátot tudunk elképzelni, illetve egy apró, de nagy belmagasságú garzonban a kovácsoltvas csigalépcső sem valóságtól elrugaszkodott ötlet. Ugyanígy beleilleszkedhet a modern környezetbe a hosszú láncon lelógó kovácsoltvas lámpa.

A modern exteriőr kialakításánál is számításba vehetjük a kovácsoltvas elemeket. A kovácsoltvas kapu és kerítés kézenfekvő megoldás, de egy kétszintes ház külső lépcsője is készülhet kovácsoltvasból. Amennyiben még helyhiánnyal is szembesülünk, rendeljünk kültérre is kovácsoltvas csigalépcsőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..