Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/fittmami/kovacsoltvas-kapu.eu/html/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 836

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/fittmami/kovacsoltvas-kapu.eu/html/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 839
Kovácsoltvas tükrök | Kovácsoltvas kapuk, kerítések, korlátok, dísztárgyak, biztonsági rácsok kovácsoltvasból
Kovácsoltvas kapu

Kovácsoltvas kapu

Kovácsoltvas kapu, kerítés mediterrán stílusú házhoz Tovább »

Kerítésdíszek kovácsoltvasból

Kerítésdíszek kovácsoltvasból

Kovácsoltvas kerítésdísz mediterrán stílusú házhoz Tovább »

Kovácsoltvas erkélykorlát

Kovácsoltvas erkélykorlát

Kovácsoltvas erkélykorlát mediterrán stílusú házhoz Tovább »

Kovácsoltvas korlát teraszra

Kovácsoltvas korlát teraszra

Kovácsoltvas teraszkorlát mediterrán stílusú házhoz Tovább »

 

Kovácsoltvas tükrök

A tükör tágítja a teret, növeli a fényhatást. Egy jól elhelyezett tükör akár a lakás hangulatát is képes megváltoztatni, egy sötét sarkot “megvilágítani”.

Az előszobában mindenképp nagy, egész alakos tükröt helyezzünk el, hiszen ez segít az öltözködésben, mielőtt útnak indulunk otthonról. A nappaliban a tükör inkább dísztárgyként funkcionál, ez a lakás közösségi élettere, ahol a család együtt tölti a szabadidejét vagy vendégeket fogad.

A ház intimebb területe a fürdő- és a hálószoba. A fürdőszobába egy teljes alakos tükröt feltétlenül helyezzünk el, ez segít, hogy testünket elfogadjuk. A másik tükörnek a helye pedig a mosdó felett van, az urak borotválkozhatnak, a hölgyek sminkelhetnek a segítségével. A hálószobába is igen gyakran kerül tükör, bár a feng shui hívei ezt ellenzik, mert állításuk szerint alvászavarokat okozhat. Köztes megoldás, ha van tükör a hálószobában, és alvászavarral küzdünk, takarjuk le éjszakára.

A fent leírtaknak megfelelően a kovácsoltvas tükör a hálószobán kívül szinte bármely helységben elhelyezhető, de leginkább a mediterrán lakás gyönyörű kiegészítője lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..